Next Creatives webdesign en webapplicaties
 
 

Webapplicaties

Wilt u uw bedrijfsactiviteiten goed bijhouden? Uw klantenonderhoud verbeteren?  Of de processen binnen de organisatie automatiseren voor snellere afhandelingen? Next Creatives heeft al diverse webapplicaties gemaakt en kan dat ook voor uw organisatie doen. Wat zijn de voordelen van een webapplicatie ten opzichte van een gewone applicatie? Allereerst bent u niet computergebonden. Reguliere software dient u eerst te installeren op een computer, waarna alleen u op die computer kan werken met het programma. Met een webapplicatie bent u niet computergebonden. U bent zelfs niet plaatsgebonden! Een webapplicatie is bereikbaar op elke computer met internettoegang. Dat kan op het eigen kantoor zijn maar ook bijvoorbeeld op een hotelkamer in Melbourne Australie!

Een goed voorbeeld van een webapplicatie is een Contact Relations Managementsysteem, waarbij de gebruiker zijn of haar klanten zelf kan beheren. Koppel dit aan een urenregistratiesysteem en zo heeft u in één oogopslag een overzicht van de gewerkte uren voor die specifieke klant. Met een paar klikken heeft u dan vervolgens een factuur die u direct op de post kan doen.

Een CRM is maar een voorbeeld van een webapplicatie die Next Creatives voor u zou kunnen ontwikkelen. Ook een intranet, extranet of forums horen bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.Next Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.