Next Creatives webdesign en webapplicaties
 
 

Website onderhoud

Zoekmachine Google is altijd op zoek naar nieuwe websites om te indexeren. Dit doet Google natuurlijk om up to date te blijven in een steeds veranderende wereld van het internet. Dit houd in dat Google dus ook rekening houd met wanneer een website voor het laatst vernieuwd is (Denk bij vernieuwing aan het plaatsen van nieuwe teksten of andere content) Hoe hoger de updatefrequentie van een website, des te interessanter Google een website vind.

Een website zal dus meer bezoekers trekken als deze telkens nieuwe content voorschoteld. Denk hierbij aan het up to date houden van uw klanten door het plaatsen van nieuws, door een weblog bij te houden of het plaatsen van nieuwe producten in een webwinkel.

Beide manieren dragen bij aan een betere positie in de zoekresultaten van Google. Regelmatig de website bijwerken met nieuwe informatie is dan ook aan te raden. Heeft u zelf weinig tijd om een website te onderhouden? Next Creatives kan dit voor u doen. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van de te wijzigen tekst, of het aanleveren van compleet nieuwe teksten. Next Creatives zorgt er vervolgens voor dat de tekst netjes word opgemaakt, compleet met titels, paragrafen en media als afbeeldingen, foto's of video's. Website onderhoud uitbesteden is uitermate geschikt voor mensen met weinig tijd.

Nieuwe teksten en/of andere content kan vrij makkelijk worden aangeleverd. Lever de teksten bijvoorbeeld aan als:
  • Een e-mailbericht met daarin de te plaatsen tekst
  • Een PDF, Microsoft Word of Excel bestand (of al die andere formaten die wereldwijd worden ondersteund)
  • Een sms-bericht
Het hoeft natuurlijk niet allemaal digitaal. U kunt de wijzigingen natuurlijk ook telefonisch doorgeven.

Neem contact met ons als u vragen hebt over 'website onderhoud'.
Next Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.