Next Creatives webdesign en webapplicaties
 
 

Over Next Creatives

Next Creatives is een jonge en frisse organisatie met als doel de ontwikkeling van inspirerende en uitdagende websites en webapplicaties voor midden- en kleinbedrijf. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en de techniek probeert Next Creatives stukje bij beetje bij te dragen aan de vernieuwing van websites. Belangrijkste uitgangspunten zijn service en kwaliteit. Om het project traject zo prettig en efficient mogelijk te laten verlopen, zorgen we altijd voor goede communicatie met onze klant. Ook na oplevering van de website zullen wij niet ineens uit het beeld verdwijnen. We houden contact met de klant om ervoor te zorgen dat de website nog naar behoren functioneert. Zonodig doen we kleine aanpassingen aan de website zonder verdere kosten.

Next Creatives bestaat pas sinds april 2011, maar heeft al meerdere jaren ervaring op het gebied van website ontwikkeling. We ontwikkelen daarom niet alleen websites, maar ook webapplicaties. Denk hierbij aan CRM-systemen (Contact Relations Management) en intranetsystemen.

Next Creatives is gevestigd in Nijmegen, maar dat betekend niet dat we ons ook beperken tot de omgeving Nijmegen. Next Creatives helpt u ook graag als u bijvoorbeeld in Elst, Arnhem of Ede woont. Maar ook Den Bosch valt nog binnen het servicegebied. We hanteren wel een maximum servicegebied van 40 kilometer van Nijmegen. Maar ook als u daar net iets buiten zit dan doen we daar natuurlijk niet moeilijk over.

Hebt u verder nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Contactinformatie vind u op onze contactpagina.Next Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.