Next Creatives webdesign en webapplicaties
 
 

Diensten

Bent u op zoek naar een webdesigner voor het ontwerpen van een (nieuw) ontwerp voor de website van uw organisatie? Next Creatives heeft al voor tal van bedrijven een website ontworpen. Van kleine tot grote websites; Next Creatives weet hoe zij een website ontwerpt tot een prettige digitale extensie van uw organisatie.

Om tot een website te komen die goed aansluit op de huisstijl van uw organisatie, maken we een afspraak om uw wensen goed door te spreken. U bent immers de persoon die straks aangeeft of het een Go of No-go is. Goede communicatie is dan ook heel belangrijk. Als uw bedrijf nog geen huisstijl heeft, kunnen we rond de tafel zitten om samen tot een goede huisstijl te komen. Next Creatives heeft al diverse huisstijlen voor ondernemingen gemaakt.

Indien de website ook word gebouwd door Next Creatives, zorgen wij er uiteraard voor dat de achterliggende code zo is geschreven, dat zoekmachines hier prettig doorheen lezen. Natuurlijk erg van belang als u wilt dat uw website goed word gevonden in zoekmachines! Om de laadtijd (de tijd die nodig is om de website te laden) van de website te verkorten, zorgt Next Creatives ervoor om de code zo compact mogelijk te schrijven.

Helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Voor al haar klanten bied Next Creatives een helpdesk die de gehele week bereikbaar is. Bij deze helpdesk kunnen klanten van Next Creatives terecht voor allerlei vragen die betrekking hebben op hun website of alles wat ermee te maken heeft. Voor vragen over de invulling van de website, over hoe een nieuwsbericht of foto te plaatsen, of vragen over domeinnamen; de Next Creatives helpdesk staat voor u klaar.

Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken.Next Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.