Next Creatives webdesign en webapplicaties
 
 

Webdesign

Bij het maken van een professioneel ogende website komt veel kijken. Waar moet u beginnen? Allereerst kijken we naar wat er allemaal op de website moet komen; welke informatie willen we delen met de rest van de wereld? Openingstijden op de site? Eventuele rondleiding? Contactgegevens? Allemaal punten om rekening mee te houden. Het ontwerp van de website word namelijk mede bepaald door de informatie die er in komt.

Samen met de klant nemen wij stap voor stap door welke gegevens deze op de website wilt laten zien. Aan de hand van deze informatie word vervolgens een ontwerp gemaakt, het website design. Samen lopen we na welke gegevens waar worden weergegeven. Wilt u bijvoorbeeld uw adresgegevens prominent in beeld of word dit alleen op de contactpagina getoond? We nemen hier uitgebreid de tijd voor, een indeling van de teksten en layout van de website kan het verschil betekenen tussen lekker doorlezen of snel wegklikken.

Next Creatives maakt niet alleen ontwerpen voor websites, maar kan ook met ontwerpen van grafische designers overweg. De aangeleverde website 'blauwprinten' worden door Next Creatives professioneel en snel vertaald naar een werkende website. Next Creatives heeft namelijk alle kennis in huis om er een mooie en professionele website van te maken, inclusief de bijbehorende nette code achter de schermen.

Een website bij Next Creatives is niet duur. Een goedkope website? Het is maar hoe u het bekijkt. U wilt immers wel een kwaliteit website, die voldoet aan uw wensen en eisen. Een website gemaakt door Next Creatives is altijd zoals de klant het wilt. En natuurlijk volgens de laatste vereiste webstandaard.

Hierna komt automatisch de volgende vraag boven water; Wilt u de website zelf onderhouden middels een CMS? Of wilt u het onderhouden van de website uitbesteden? In beide gevallen kunt u bij Next Creatives terecht.

CMS (Content Management Systeem)

Wilt u de website zelf kunnen onderhouden? Dan wordt u waarschijnlijk goede vrienden met het in eigen huis ontwikkelde CreativesCMS. Met dit systeem kunt u namelijk zelf uw website onderhouden. Denk hierbij aan het beheren van websiteteksten, foto's en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over CreativesCMS.

Laten onderhouden

Hebt u zelf weinig tijd om de website te onderhouden? Dan kunt u de website laten onderhouden door Next Creatives. Heeft nu nieuwe openingstijden? Of wilt u graag dat er een nieuw nieuwsbericht op de website word geplaatst? Stuur de (nieuwe) inhoud naar ons toe via SMS of e-mail, of bel ons op en we passen de tekst aan.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de informatie over de dienst 'Websiteonderhoud'.Next Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.