Next Creatives webdesign en webapplicaties
 
 

Totaalpakket

Om de klant alle zorgen uit handen te nemen, zorgt Next Creatives natuurlijk voor het totale plaatje. Daarom verzorgen wij alles van het begin tot eind, van de gehuurde ruimte voor het plaatsen van de website (hosting) tot aan het voorbereiden van uw telefoon voor het ontvangen van e-mail van uw website. Next Creatives heeft de kennis in huis! Stel u heeft een restaurant en de klant heeft op uw website de mogelijkheid om online te reserveren. Nadat de gebruiker via het reserveringsformulier een aanvraag heeft gedaan, zou het handig zijn als u (of één van uw medewerkers) dit direct te zien krijgt op zijn of haar telefoon. Next Creatives kan dit voor u regelen. Wilt u graag een advertentie plaatsen in uw lokale krant? Ook dan kan Next Creatives u helpen.

Design van drukwerk

"Wij maken alleen websites ..." is een veelgehoorde kreet bij webdesign bedrijven. Bij Next Creatives niet, wij ontwerpen namelijk ook visitekaartjes, advertenties of zelfs flyers.Door de veelzijdigheid van onze organisatie proberen wij het de klant makkelijker te maken door onnodig werk uit handen te nemen.Next Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.