Next Creatives webdesign en webapplicaties

Disclaimer

De website van Next Creatives dient uitsluitend ter informatie.

Ondanks het feit dat Next Creatives veel zorg besteedt aan de samenstelling van deze website, kan Next Creatives niet garant staan voor de volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Dit geldt ook voor ander websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins verwezen wordt. Next Creatives behoudt zich te allen tijde het recht de informatie of gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Next Creatives kan evenmin garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Verantwoordelijkheid

Next Creatives aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van degene die inlogt op de website van Next Creatives of anderszins gebruik maakt van deze website, voor schade die daaruit voor dezen uit welke hoofde dan ook mocht voortvloeien.

Privacy

Alle gegevens die door Next Creatives worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar gemaakt worden. Next Creatives registreert persoonsgegevens, om op maat informatie te kunnen leveren.

Vragen

Neem contact op met ons als je vragen hebt met betrekking tot onze disclaimer of privacybeleid. Ga hiervoor naar het contactformulier.

vrije ruimte

Onze diensten

Next Creatives biedt de volgende diensten aan:

Producten

Ook kan Next Creatives u de volgende producten aanbieden:

Recente projecten

Meer websites weergeven


Next Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.