Next Creatives webdesign en webapplicaties
 
 

QR-code

Afbeelding behorende bij Wat is een QR-code?
Een QR-code is een tweedimensionale code ontwikkeld door een Japanse onderneming gespecialiseerd in productie en ontwikkeling. De letters QR zijn een afkorting van de term Quick Response. En worden in Nederland gebruikt om het leven makkelijker te maken. Een QR-code kan namelijk worden gelezen door mobiele internet apparaten als mobiele telefoons en tablets. Een QR-code kan bijvoorbeeld teksten of telefoonnummers bevatten, maar helemaal mooi word het met het gebruik van URL's (beter bekend als hyperlinks of snelkoppelingen). Richt een telefoon met QR-functionaliteit op een QR-code en de telefoon voert de actie direct uit.

Zet een QR-code op bijvoorbeeld uw visitekaartje, zodat mensen die een visitekaartje van u ontvangen, direct met hun telefoon naar uw mobiele website kunnen surfen, zonder dat ze uw internetadres hoeven over te typen. Of plaats een QR-code op uw website, zodat mensen ook onderweg naar uw (mobiele) website kunnen kijken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u informeren over het gebruik van QR-codes.

Meer informatie over QR-codes vind u op de volgende websites:

Wikipedia informatie over QR-codes
- http://nl.wikipedia.org/wiki/QR-code

Officiele website QR-codes (engels)
- http://www.denso-wave.com/qrcode/index-e.htmlNext Creatives webdesign en webapplicaties
Cataloniestraat 31
6663 NJ Lent

Telefoonnummer: 06 - 55 100 583
Neem contact op via de contactpagina.
 

Sitemap

Bekijk de complete sitemap.
 
Next Creatives webdesign en webapplicaties is in april 2011 opgericht door Allan Yip, een webdesigner in hart en nieren.Lees hier de disclaimer.